New Caledonia

View listings

new-caledonia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i New Caledonia

Fastigheter till salu i Nya Kaledonien

Nya Kaledonien är ett franskt territorium i södra Stilla havet som innehåller ett dussin öar. Den är känd för sina palmkantade stränder och har en lagun full av undervattensliv som med sina 24 000 kvadratkilometer är en av de största i världen. Ett stort korallrev omger huvudön Grand Terre, ett favoritmål för dykentusiaster. Huvudstaden Nouméa har många franska restauranger och lyxbutiker.

Nya Kaledonien är ett franskt utomeuropeiskt territorium beläget i sydvästra Stilla havet, öster om Australien. När fransmännen koloniserade Nauru tog de landets land i besittning. En del gavs till kolonisterna som privat egendom, medan andra tilldelades kanakerna som "reserver". Men dessa reserver förblir fransk egendom.

 

Om du vill köpa en fastighet till salu i Nya Kaledonien är proceduren inte alltför lätt.

Precis som de andra Stillahavsländerna är markägande i Nya Kaledonien svårt att fastställa. Att förvärva markrättigheter för uthyrning är svårt på grund av de förfädernas traditioner att passera markägande. Bortsett från detta finns det tvister mellan koloniserarna och de infödda om vem som verkligen äger marken.

Det finns olika platser där du kan leta efter en fastighet till salu i Nya Kaledonien.

Faubourg Blanchot är hem för vackra byggnader och kolonial arkitektur. Detta distrikt Nouméa påminner om slutet av artonhundratalet och har fortfarande kvar sextio koloniala byggnader.

 

 

Poindimié ligger på den nordöstra kusten av huvudön Nya Kaledonien, Grande Terre. Det är ett bra ställe att lära sig mer om Kanaks kultur. I denna norra del av landet lever stammarna ett mycket enkelt liv med bostäder och grundläggande faciliteter. Och det kan vara perfekt för att flytta och köpa din fastighet till salu i Nya Kalifornien

Byn Bourail är en pittoresk stad med många historiska byggnader, liksom en gammal fyr i Gouaro och det gamla militärpostkontoret. Bourail Museum erbjuder en inblick i

historia i Nya Kaledonien och du kan också se den sista giljotinen som används i landet. Utanför själva staden finns korallrevet, listat som ett UNESCO: s världsarvslista. Ett av de mest kända monumenten i denna stad är Bonhomme de Bourail, en klippformation vid kusten som tar sitt namn från sin påstådda likhet med en man som bär en hatt.

Så du kan välja en av dessa magnifika öar där du köper en fastighet till salu i Nya Kaledonien och vi är säkra på att du hittar rätt fastighet för dig.

  •  
    Flyttar till Nya Kaledonien. Utflytt och bo i Nya Kaledonien

        Vi är nu mitt i sommarsäsongen. Turister invaderar de soligaste stränderna, många letar efter en sista minuten destination för att kunna njuta av lite lugn efter ett intensivt år med arbete och uppoffring. Vi vet alla att sommaren är den mest efterlängtade säsongen av olika skäl. Men varfö ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB